miercuri, februarie 23, 2011

Matei si Momo

Baietelul nostru, Matei, care are 8 luni, se entuziasmeaza de fiecare data cand ii vede pe Momo sau pe Maya. Chiar daca i-ar vedea de 100 de ori pe zi, de fiecare data se lumineaza la fata, tipa fericit, striga pe limba lui la ei, intinde bratele sa ii prinda, ii urmareste cu privirea peste tot, intide gatul sa ii vada, indiferent pe unde ii zareste.
Matei a invatat acum sa dirijeze premergatorul, asa ca principala lui activitate a devenit urmarirea lui Momo prin toata casa. Intinde bratele sa il prinda, tipa dupa el, iar Momo il evita, incearca sa scape, sa se ascunda prin colturi, dar degeaba: tot e incoltit la un moment dat. Din fericire, Momo nu e agresiv, l-a acceptat drept stapan pe Matei si astfel s-a resemnat cu fugareala prin casa.Pasiunea lui Mati pentru animale este fara limite. Chiar daca il vede de-abia seara pe tati, dupa o zi de munca, daca tot atunci intra in camera si Momo sau Maya, el sta cu ochii tot dupa ei, striga la ei, ii cheama, vrea sa se joace cu ei.

8 comentarii:

MAYA si Natalia spunea...

Matei este un baietel asa dulce,sa va traiasca fericit si sanatos.Salutari lui Momo si Maiei de la chowlina Maya.
P.S.Ce mancare papa Momo acum?

roby spunea...

Va multumim pentru tot ce ati transmis despre Roby. Va transmitem multa sanatate la intreaga familie si sa va traiasca baietelul. Noua ne lipseste Roby, ne este tare dor de el.
Cu drag , va pupam si va dorim tot binele din lume.
Maricica Halaicu

MAYA si MOMO spunea...

Momo mananca Artemis adult, evident o mancare scumpa, singura care ii place si o tolereaza bine. Am incercat cu toate marcile de pe piata, chiar cu toate. Se apropia de ele, pufnea din nas si se indeparta. A crut sa manance cat de cat doar cateva dintre ele, insa nu le tolera. Orijen a mancat - facea numai diaree. Royal Canin - probleme de piele. Hills - probleme de piele. Lupovet si Markus Muhle - bune, cu ele i-au trecut alergiile de piele, dar s-a plictisit de ele si facea cam mult caca (de 3 ori pe zi...). Acum am ajuns la Artemis, nu are alergii, o tolereaza bine, dar e scumpa si mananca de sparge...

MAYA si Natalia spunea...

Mersi.Si noi am incercat orice mancare de pe piata,la fel nu mananca doar daca ii punem ceva in bobite.Maia are probleme si acum cu alergiile dar mai mult cu greutatea,are doar 20 kg la 1an 5 luni.Am tot dat analize si tot ce e necesar dar inca nu stim de ce avem probleme.De o luna santem pe Kira Protect(o mancare premium)sa vedem daca ne ajuta desi nici cu ea nu santem multumiti.

Dog Food Analysis spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

De ce va faceti griji cu greutatea? Momo are peste 3 ani si vreo 27-28 de kg, fiind mascul. Am vazut mascul si de 38 de kg. Femelele sunt oricum mai micute si cantaresc mai putin. Daca are 20 eu zic ca e ok: e vesela, e sanatoasa, no problem. E mai bine mai usoara (fara probleme de articulatii, fara probleme de inima). Daca vreti sa o ingrasati 2 kg, dati-i vitamine si i se face pofta de mancare

MAYA si Natalia spunea...

Mersi pt.sfat.Ii dam vitamine intradevar.,nu vrem sa fie grasa dar macar 2-3 kg ca se vede pe ea ca este prea mica.Si nu ii place nici o mancare,mananca doar ca sa supravetuiasca.

Anonim spunea...

e ok, asa facea si momo, nu manca, era mofturos, manca doar amestecat cu carne sau conserva. acum, pentru ca nu avem timp, nu ii mai facem nici pilaf cu legume si carne. nu pare bolnav. pe la un an jumatate avea vreo 25 de kg, cred. s-a mai ingrasat intre timp. am citit ca un caine gras daca nu i se simt coastele, daca i se simt (sau vad) prea tare, iesite in afara, e slab. intre aceste doua versiuni, e ok.