marți, mai 03, 2011

KABOO, o frumusete de baiat!

El este Kaboo, unul dintre primii nostri prieteni, de care ne aducem aminte cu placere. Noi il stim de mic, din fotografiile trimise, era un ghemotoc de blanita. Acum e ditamai barbatul, frumos si cuminte. Asta-vara a trecut de prima naparlire, si-a schimbat blanita de adolescent cu una de caine adult,vreo 2 luni de zile nici nu mai arata a chow chow, dar in iarna deja blanita ii crescuse si se regenerase, a devenit din nou un leut, putin supraponderal cateodata pentru ca buni nu se prea poate abtine din a-l rasfata, iar el evident un pofticios. Nici nu vrea sa vada mancarea pentru catei, pentru el mancarea gatita e sfanta,inclusiv ciorbita la greu, deh un haiduc care nu apare la plimbarica prin padure decat dupa 1 ora, aratand ca un porcusor. Stapanii lui Kaboo au si o veste trista: "Asta-vara, Alma, rottwerita, a plecat spre lumea fericita a cateilor veseli si jucausi tot timpul ...Dezvoltase o tumora cervicala maligna galopanta (desi suferise o operatie de extirpare in prealabil,dar in 6 luni a revenit...si nu s-a mai putut face nimic...),a slabit pana a ajuns piele si os in ciuda citostaticelor care ii erau administrate saptamanal,tumora ajunsese de marimea unei mingi de rugby,care se extindea atat catre vagin cat si catre uter...era vizibila...si sangera continuu...nu se mai putea tine pe picioarele din spate,se impiedica pur si simplu daca incerca sa urce chiar si o treapta,si gemea de durere cand incerca sa se aseze...se vedea ca ii este foarte rau si devenise irascibila...medicul care o ingrijea ne-a sugerat sa-i curmam suferinta...oricum nu se mai putea face absolut nimic si avea sa se chinuie din ce in ce mai rau...si a trebuit sa luam dureroasa decizie de a o eutanasia... in iulie 2010 Alma s-a stins din viata...".

3 comentarii:

MAYA si MOMO spunea...

Ne pare tare rau pentru Alma, era o frumusete de rotwailerita. Cum a suportat Kaboo despartirea ? Stiu ca erau foarte apropiati.

Andrei spunea...

Ce frumos s-a facut Kaboo :) si mare :) sa va traisca. azi il duc pe adi la cosmetica :)) de abia astept sa vad cum arata :))

imi pare rau pentru Alma. nici nu pot sa imi imaginez cat de greu a fost sa luat decizia de a-i curma suferinta.

Anonim spunea...

Va multumim ca existati si sunteti niste prieteni adevarati!Kaboo intr-adevar a fost foarte agitat cu cateva zile inainte de incident,probabil simtea...si a fost foarte trist zile in sir...cand il scoteam,mereu "chitaia" la padocul ei...singurul gand care ne consoleaza este ca acum,Alma este intr-o lume mai buna si fara suferinta,cum merita orice sufletel.
Kaboo va multumeste pentru complimente,trebuie sa recunosc e tare ingamfat si ii place la nebunie sa fie in centrul atentiei,admirat,pozat,sa i se spuna cat e de frumos :D
Va dorim multa sanatate,si pupicei pentru toti chawolini,off cat sunt de frumosi!!!
Kaboo&Ioana :X