miercuri, iunie 22, 2011

La pensiunea canina - prima parte

L-am lasat pe Momo la pensiunea canina de vineri seara pana duminica seara. A fost cel mai ursuz caine dintre toti. Cainii sunt cazati in niste padocuri: jumatate incapere acoperita, jumatate afara. El nu a vrut sa iasa deloc dinauntru. Nu a mancat nimic si a baut foarte putina apa. Cand l-am luat, era foarte trist, suparat, abatut, lihnit de foame, deshidratat de la sete.

Va trebui sa mai treaca inca o data prin aceasta incercare, nu are incotro. Nu avem unde sa il lasam, asa ca suntem nevoiti sa il "cazam" la o pensiune, unde sigur va imparti locul cu un alt catel, sau o catelusa, care o sa il streseze, o sa il latre, iar el nu va iesi dinauntru.

De preferat e sa nu lasati cainii la pensiuni, insa, uneori, nu avem incotro. Un caine putin socializat nu va fi un locatar desavarsit al unei pensiuni. Se pare ca chow chow nu sunt chiar cei mai buni candidati pentru a sta la pensiunile canine.

2 comentarii:

MAYA si Natalia spunea...

Am trecut si noi prin aceasta experienta neplacuta,intradevar ei sufera foarte mult ,la fel nici Maya nu manca ,nu se juca,era suparata,cand am luat-o nu vroia sa stea langa noi,cand ii vorbeam se ridica si pleca.Cam o luna a durat pana si-a revenit.

Aysha si Andreea spunea...

Saracutul de el...imi si inchipui ce reactie a avut cand v-a vazut!