luni, noiembrie 07, 2011

MATEI SI MOMO



Matei a inceput sa se apropie de Momo de cand a crescut. Mai nou ii place sa ii dea chowlinului mancarea lui, ceea ce il incanta pe Momo, un adevarat gurmand cand e vorba de carnita sau mere. Si cainele e mai tolerant cu bebe de cand il hraneste. Urmatoarea faza este plimbarea cainelui de lesa. Matei deja cere sa il duca el pe Momo de lesa la plimbarea de seara. Problema este ca merge cam incet si Momo trebuie sa il astepte.

5 comentarii:

Aysha si Andreea spunea...

:)) M-a distrat maxim Momo, stie ce vrea :)) Totusi e foarte delicat cu Matei, ceea ce e de admirat. Va pupam!

Andrei spunea...

Cat de tare :))) foarte tare :)) Adi al meu nu mananca din mana nimanui, nici a mea :))

MAYA si MOMO spunea...

De cand copilul merge in picioare, cainele si-a dat seama ca trebuie sa ii fie inferior puiului de om. Il lasa sa mearga in fata, il lasa sa intre primul pe usa, ii cerseste si lui de mancare. Ca sa va spunem sincer-sincer, am surprins o faza in care Matei i-a intins o bucata de mar, Momo a pus limba pe ea, copilul i-a intors spatele si a inceput sa muste el exact de unde linsese cainele... Ce sa mai facem in momentul ala?!

In privinta mancatului din mana, cainele mananca acum din mana aproape orice fruct (mere, pere, struguri etc), pentru ca, din cauza problemelor de piele, nu ii mai dam carne deloc. Si s-a cam saturat de boabe, asta e clar.

MAYA si MOMO spunea...

PS: am vazut ca in SUA rasa chow chow e considerata printre cele mai agresive (unii zic ca e cea mai agresiva), sunt intoleranti cu copii si rai. Acum, vazand pe pielea noastra, putem zice ca chow chow nu e chiar o rasa de caini blanzi si toleranti, dar nici niste pitbuli.

Aysha si Andreea spunea...

Intr-adevar, despre emisiunea Dogs 101 cred ca vorbiti...si cu problemele de asigurari care se ridica in ceea ce priveste rasa chow-linilor. Insa eu sunt rezervata in ceea ce priveste americanii ca si popor :)) Si s-o spunem si pe ala dreapta, si un Bichon, sau orice caine de talie mica, bland in general, poate fi extrem de agresiv daca nu este tinut sub control. E cam cu doua taisuri.