luni, septembrie 03, 2012

Un musafir la Mollie si Astro

 Avem noutati de la prietenii nostri, Mollie si Astro. Au avut un musafir, un "batranel" de 10 ani, din rasa vizsla maghiara, simpatic si cuminte.
Iata ce ne scrie stapana celor doi pufosi: "A stat la noi 12 zile pana ce stapanii au revenit la satu mare! Este un catel cuminte care cerseste tot timpul atentie, ii place foarte mult sa fie mangaiat

Din pacate a avut o problema cu codita lui, tot timpul da din coada si se loveste de orice si s-a facut o rana mare din care a curs foarte urat sangele, am fost nevoita sa-i bandajez toata codita. El era impacat cu orice ii faceam , nu se atingea de bandaj,e baiat cuminte.


Cateii mei l-au acceptat imediat, desi in prima faza batranelu' a cam marait la ei,mai ales la Astro , dar ai mei n-au avut nici o treaba . Noi avem probleme cu vanatul pisicilor, cu caini se inteleg de minune.


Astro a naparlit zdravan, de abia mai are blanita pe el , se vede pielea, nu prea mai am ce sa piaptan.


A fost interesant sa ies la plimbare cu trei caini, la un moment dat am plimbat deodata chiar patru, al patrulea fiind al unei cunostinte si din curiozitaate am vrut sa-ncerc cum ma descurc cu mai multi caini, a fost ok".


Niciun comentariu: