sâmbătă, august 15, 2009

TINA, O PISICUTA IN CAUTAREA UNEI FAMILII

Tina a fost gasita sub o masina in timp ce era atacata de cainii maidanezi. Era asa de mica si de speriata incat n-a zis nici pis, iar salvatoarea ei a fost atrasa de galagia facuta de agresori.

Tina este foarte cuminte, haioasa si pasionata de litiera. A primit pastiluta pentru deparazitare si face antibiotic local pentru otita.

Doamna care a scos-o din incurcatura nu o poate pastra, pentru ca are 3 pisici, 2 catei, un porumbel schiop si in jur de 65 de ani. Toti traiesc intr-o garsoniera, iar doamna este bolnava si in imposibilitatea financiara de a o tine si pe Tina.

Asadar cautam familie iubitoare pentru un sufletel cuminte, recunoscator ca este inca in viata.

Contact, la numarul 0729.362.992 (Nicoleta) - Bucuresti.


2 comentarii:

Anonim spunea...

buna... am si eu un pui de chow chow... sunt din bucuresti sector 6... nu cunosc nici un medic veterinar in zona... ma duc tocmai in pantelimon (eu stau in crangasi)... si lui adi ii curge de azi ochisorul drept... dar familia de unde l-am luat nu pare genul sa ii coase ochiul :-S noi si acum vb la tel cu familia respectiva si ne si vedem... ma poti ajuta te rog... tedy_andrey pe yahoo... multumesc

MAYA si MOMO spunea...

Buna, o sa iti trimitem niste adrese cu cabinete veterinare bune. Eu sunt sigura ca ii curge ochisorul de la curent sau vreo inflamatie, nu neaparat dela entropion. La entropion, ochiul este mai tot timpul umed si starea se agraveaza cu timpul. oricum, e bine sa il vada un medic ca sa ii prescrie picaturi sau vreun unguent, daca are ceva la ochi.