luni, februarie 22, 2010

Momo, final de iarna

Momo este foarte trist ca vine primavara. Cauta cu disperare un petic de zapada, chiar si murdara, si se tranteste imediat in ea, rostogolindu-se in racoarea pufoasa, sa mai simta cum era iarna, cand alerga si se juca in zapada.

Cainii iubesc iarna. Observam ca toti cateii (fara exceptii) sunt fani ai zapezii, dar urasc noroiul. Stim caini care nu vor sa intre in noroi sau sa calce in balti: se feresc de apa si noroi, ocolind zonele ude. In schimb, toti alearga fericiti prin zapada.

Momo a avut o iarna fericita, cu multa zapada, multi prieteni, multa joaca, multa alergare si foarte multa iubire. Acum vine primavara, incepe naparlirea, se simte caldura, incepe un nou an.

2 comentarii:

Andrei1987 spunea...

eeee... e frumoasa si primavara... si lui Adi ii place in zapada, dar si noroiul si apa :)) ce e drept nu se rostogoleste in zapada precum Momo, dar se intinde... eu unul nu mai vreau zapada, pentru ca imi este foarte greu sa merg cu el afara si sa am si grija sa nu se forteze sau sa il atace maidanezii... a fost o iarna destul de limitata pentru el... sper ca odata cu venirea verii se va refece mult mai repede :)

MAYA si MOMO spunea...

Daca te mai ataca maidanezii, arunca-le bucatele de cremvusti (un cremvusti il tai il 6-7 bucati mici) sau alte mezeluri (le iei special). Treptat, cu timpul, se vor calma si nu o sa il mai streseze pe Adi.