miercuri, iunie 23, 2010

Zulu s-a tuns!

Ne-au scris parintii lui Zulu. Micutul s-a tuns. Arata foarte funny si se pare ca, fara pufoaica pe el, se simte mult mai liber si mai bine. "Am facut 8 luni,am tot fost in parc la plimbare,am facut poze, ne-am tuns... acum parca nu il mai vedem pe Zulu asa toropit de caldura. Ne bucuram foarte tare ca am ales varianta asta desi la inceput nu eram prea convinsi,pe masura ce doamna doctor il tundea, mai gaseam cate o mica eczema. Dupa ce l-am tuns la 3 zile de tratament nu am mai avut nicio problema in sensul asta.
Am omis sa va spunem ca tunsoarea a durat 5 ore si de pe Zulu a iesit un sac de par.
Alta problema pe care am avut-o a fost o intepatura de albina credem noi. Zulu era cu tati in curte cand a pus boticul pe o visina cazuta din copac, pe visina se asezase o albinuta care se pare ca ne-a intepat baiatul. Tati a sesizat imediat ca ceva nu era in regula, Zulu scutura capul, albinuta era pe jos, moarta, iar intre timp boticul i s-a umflat. Am avut noroc ca pe strada pe care locuim exista cabinet veterinar si am fugit repede cu el...am facut niste injectii speciale in astfel de cazuri,am stat acolo aproape o ora sa ne tot consulte la un interval de timp,ne-am desumflat si am ajuns acasa ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Acum suntem fericiti,sanatosi, papam mult iaurt si ne bucuram de noii veniti de pe blog.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Zulu e unul din cei mai frumosi chow chow.

Anonim spunea...

Da, e superb. Cred ca solutia tunderii nu trebuie neglijata de proprietari. atat timp cat nu sunt dusi la expozitii si showuri ar fi poate bine sa se tunda cainii

Anonim spunea...

despre sterilizare/castrare, mai ales la masculii chow chow, nu ati scris nimic pana acum, nu? ma intereseaza foarte tare subiectul, cum procedati voi cu momo si eventuale comentarii ale altor proprietari. eu chiar nu stiu ce sa fac cu frumosul meu baietel chow. are 3 ani si pana acum am avut doar o incercare de imperechere, fara reusita - femela chow chow nu prea l-a acceptat.
e bine sa fie castrati, nu e bine? ce riscuri ar fi la ambele optiuni?
va pupam! :)))

sorana spunea...

multumim frumos pt. complimente...

sorana spunea...

noi am fost sfatuiti ca cei doi viitori iubiti sa se cunoasca din timp,tocmai datorita faptului ca fetele sunt mai rele si dupa cum stim,chow chow este o rasa mai "impunatoare".
poate stiu mai multe despre asta cei cu baietei mai mari.
noi va uram succes si mai incercati si cu alte fete.

Anonim spunea...

Salut.Vrem sa intrebam unde l-ati tuns pe Zulu.Si noi trebuie sa ne tundem ,dar la 3 saloanea ne-au refuzat,pentru ca au blanita dificlila.Multumim.

Anonim spunea...

Intradevar se simt foarte bine tunsi.Maya desi la inceput era speriata acum e foarte bine.