marți, decembrie 07, 2010

Jimmy, o minune de catel


Astazi vi-l prezentam pe Jimmy, un chow chow foarte frumos. El ne-a scris si in urma cu 2 luni, cand am aflat ca a fost cumparat tot de la canisa Mitoi (ca si Momo), iar stapanii lui erau putin ingrijorati de faptul ca pufosul era plin de purici si viermisori (ca si Momo, cand l-am luat).

Intre timp, problemele acestea s-au rezolvat, micutul creste vazand cu ochii, la fel ca Fat-Frumos, si umple viata de bucurie familiei sale.

Acum are 4 luni si deja iese afara de o luna (marea lui pasiune, de altfel). Acum 2 zile, tati l-a scos afara cand ploua, asa ca Jimmy a racit , ii curg ochisorii si nasucul si este putin abatut, in rest mananca si se joaca la fel.

Citind pe blogu despre experientele prin care a trecut Momo, "parintii" lui Jimmy l-au dus pe pufos la veterinar, unde doctorul i-a facut 4 injectii , cam durereroase pentru el . Deja dupa prima zi , Jimmy se simte mai bine , mai are 3 zile de injetii totusi si sper sa scapam ieftin, fara ca chowlinul sa aiba mult de suferit .
Jimmy nu este deloc pretentios la mancare, ar manca absolut orice , insa noi ii dam numai Royal Canin si un iaurtel pe zi (dupa care este ahtiat , linge efectiv castronelul ), plus cate o delicatesa canina cand e cuminte (sau branzica).

Lui Jimmy nu ii place sa stea in pat , locul lui preferat fiind gresia, este imposibil de strunit de acolo . II plac plimbarile cu masina , sa fie mangaiat si pieptanat . Mai pe scurt , un mare alintat !

Numele micutului vine de la celebrul designer de pantofi - Jimmy Choo , pentru ca al nostru are o mare pasiune pentru pantofi si papucei , asa ca faceti cunostinta cu Jimmy Choo(w) :D ) Sper sa va placa pozele , o sa revenim cu altele noi si dupa vacanta de iarna .
Jimmy ia ca suplimente alimentare Petphos Pelage pentru blanita, plus Petphos Calciu . Arata foarte frumos. Sa va traiasca si ne mai auzim.

4 comentarii:

MAYA si MOMO spunea...

Si Momo racea foarte des cand era mic, imediat dupa ce a inceput sa iasa afara. Asta se datoreaza faptului ca ei au o imunitate foarte scazuta, si pe fondul genetic deficitar, asa ca trebuie ajutati sa li se mareasca imunitatea. Noi mergeam aproape lunar la doctor, eram ingroziti, tot timpul patea cate ceva. Nu erau lucruri grave, dar trebuia sa le luam in considerare pentru a nu ajunge la alte complicatii. Avem un dosar intreg cu toate diagnisticele si tratamentele pe care le-a luat Momo cand era mic. Dupa 1 an si ceva si-a revenit, nu mai avem probleme cu el aproape deloc. Dar continuam sa il ajutam cu suplimente.

Zulu spunea...

eate tare frumos Jimmy,va dorim sa cresteti frumos si sanatos.va pupam

Anca spunea...

Sa va traiasca si sa va bucurati mult timp de-acum inainte de el !

Jimmy spunea...

Momo saliveaza la fel de mult ca mine ? Sau sunt eu bolnavior si trebuie sa ma tratez ? Salivez parca mai mult de 2-3 zile iar parintii mei sunt foarte ingrijorati . Multumim Zulu ! Sa fi sanatos si la fel de frumos si in noul an !