miercuri, iulie 13, 2011

Despre vacanta cu cainele

Ne-au intrebat mai multi prieteni pe mail (acum si pe blog) unde am mers cu cainele, daca e ok sa iti iei cainele in concediu.Noi am fost cu cainele in Bulgaria, acum 2 ani, la Albena, unde mai toate hotelurile accepta caini (taxa suplimentara de vreo 2 euro pe zi). I-am facut cainelui si pasaport, dar nu l-a cerut nimeni la vama sau in bulgaria. In ultimii ani am fost in Mangalia, unde lumea e toleranta (si sunt catei pe plaja, inclusiv caini comunitari, dar noi nu il tineam pe plaja decat o ora dimineata, pana in 9).


Am mai fost in Sinaia, la o pensiune cu cainele. Daca va hotarati la un hotel anume sau pensiune, sunati inainte sa vedeti daca accepta si caini mici, care nu latra, nu rup mobila, nu rod, sunt cuminti si isi fac nevoile afara. Va sfatuim sa sunati, pentru la noi in tara astia de la hoteluri isi pot schimba criteriile de la un an la altul.


Noi am mers cu el, l-am aratat si au spus "da" sau "nu", deci la fata locului. Anul asta o sa incercam prin Neptun, Jupiter, o statiune cu plaja mai lata si lunga si copaci, verdeata. Si fara aglomeratie. E o plaja super intre Saturn si Mangalia, pustie aproape, lata, cu valuri mari, fara vanzatori ambulanti. Noi avem prieteni care au fost cu cainele in 2Mai si Vama Veche, tot la pensiune.

2 comentarii:

Kandia spunea...

Multumesc pentru rapsuns :)

alex spunea...

buna ziua, ma intereseaza unde v-a acceptat cu catei in Sinaia. Am doua yorkshire terrier :)
multumesc.