luni, noiembrie 28, 2011

Leo, noul nostru prieten

Noul nostru prietent, Leo, este un alt pui superb al lui Mollie. Stapana acesteia tine legatura cu cei care au luat puii chowlinei, cu exceptia celor care acum au femela, care nu au mai dat niciun mesaj. Stapana lui Mollie ne scrie: "Leo este primul nascut, e cel mai mare dintre toti , la varsta de 7 luni a avut 23-24 de kg. Astro este ultimul nascut (a fost cel mai micut, chiar mai mic decat femeluta), la 7 luni a avut in jur de 20-21 kg, dar deja o intrece pe Mollie, a carei greutate care variaza intre 21 - 23 de kg. Vara de obicei slabeste cate un kg. Insa ceea ce m-a socat de-a dreptul este ca, atunci cand a fost sterilizata, veterinarul m-a certat pentru ca avea organele interne cu ceva grasime pe ele, desi in exterior nu e deloc grasa, nu are surplus.Oricum acum trebuie sa-i schimb hrana, pana acum a mancat Acana, dar pentru un caine sterilizat e un pic cam consistenta si trebuie ceva mai usor, mai ales ca ea nici nu e un caine foarte activ, e linistita.In legatura cu puii, ceea ce nu inteleg este ca doar lor (Leo si Astro) nu le stau ridicate inca urechiusele, si au deja 7 luni si jumatate. La restul puilor, pe la 2-3 luni deja stateau urechiusele erecte. Chiar l-am intrebat pe veterinar ce parere are, iar el imi spune ca tot timpul imi fac atatea griji pe degeaba, si ca sa am rabdare, ca ei mai "copilaresc", dar si la ei va fi totul ok. Asa suntem noi stapanii, tot timpul ne facem griji...".

4 comentarii:

Aysha si Andreea spunea...

Calciu si vitamine le-au fost prescrise la momentul potrivit? Atunci cand sunt mai "lenesi" in a ridica urechiusele trebuie ajutati cu astfel de tratamente, care oricum sunt foarte indicate pentru aceasta perioada.

MAYA si MOMO spunea...

corect

Anonim spunea...

Da ...ii dau calciu lui Astro, i-am dat cartilaj de rechin si condroitina(sper ca am scris bine)
dar pana acum nu i s-au ridicat urechile.. chiar mi-am facut griji, deoarece la Mollie nu am avut astfel de probleme,nu prea a trebuit sa-i dam suplimente ca a fost totul ok cu ea! Medicul mi-a spus sa nu fac comparatii intre ea si Astro ,pentru ca e alt soi, nu stiu ce sa zic .. sper ca totul va fi bine si cu el..

Anonim spunea...

Leo nu stiu daca primeste calciu, am s-o intreb pe stapana, si am s-o sfatuiesc sa consulte cu medicul lor